Kategorier
Catering

Catering till bröllopsfest i Täby

Ett bröllop är en stor fest! För de flesta är det en av livets största dagar. Gör dagen enkel och minnesvärd genom att anlita Täbys bästa catering till festen.

Bröllop. Det är ett ljuvligt ord att smaka på. Så mycket förväntan och kärlek ligger i luften när man tänker på det ordet. Många ser framför sig ett sommarbröllop med skira ljusa prinsessklänningar och rosor i mängd. Andra ser ett bröllop som helt avspeglar brudparets intressen och de färger som de älskar.

Förr var det svårt att sticka ut på ett bröllop. Alla skulle göra som alla andra och se likadana ut. Idag har man insett att man kan våga vara personlig istället för traditionell. Det gäller i allt från kläder, lokaler och färger till mat. Två inbitna hårdrockare kanske hellre vill ha ett tema med svart brudklänning och hårdrockslåtar under vigseln.

Mat via catering en enkel lösning för att njuta av bröllopsdagen

På en del fester kan det vara enkelt att ha sittande gäster under middagen och servera en trerätters måltid. Maträtterna tillagas på plats av restaurangen eller levereras av en cateringfirma till festlokalen. Andra tänker mer utanför boxen. Tacoparet kanske tycker att det är självklart med tacos till bröllopsmiddag istället för trerätters.

När det kommer till maten är det ofta väldigt smidigt att anlita en cateringfirma. Då blir man inte heller upplåst av att man ska vara i en specifik lokal. Möjligheterna med mat ökar också då man kan titta på flera olika cateringfirmor. Hittar man två firmor med catering i Täby som man tycker är intressanta kan man jämföra dem med varandra; dels matmässigt, dels prismässigt.

Catering erbjuder det mesta från snittar till nattamat

Ett tips är att läsa omdömen och recensioner för att kunna avgöra vilken cateringfirma man ska välja. Man kan även be att få provsmaka delar av menyn man sett ut till festen. Då kan man göra ett bra beslut om vilken mat man tycker passar in. Tänker man en ståndsmässig fest med frack och balklänning så är en lyxig trerätters passande. Är man däremot inne på ett mer lantligt bröllop med lite “vilda västern”-känsla så är barbecue-tema perfekt.

Allt från snittar till nattamat går det att lägga ut på den cateringfirma man valt. Det gör att man kommer att kunna slappna av mer på den stora dagen. Framförallt gör det att man kommer att kunna njuta mer och vara i nuet. Det är viktigt under bröllopsdagen att man sett till att leja bort så mycket som möjligt till andra. Allt för att man ska kunna njuta av kärleken och dagen fullt ut, en dag när man gifter sig med sitt hjärtas kärlek.

Catering med koll på allergier och matpreferenser

Maten, temat och gästerna kommer att göra festen. Ta bort en av de tre detaljerna och det blir ett ganska tomt och tråkigt bröllop. Därmed inte sagt att man behöver ha ett avancerat tema. Det kan räcka att man själv vet att det finns en röd tråd genom hela bröllopet. Kanske är det röda naglar, en röd blomma i buketten och röda detaljer i maten. Ibland behöver man inte krångla till det för att se helheten.

Har man dessutom flera gäster som inte kan eller vill äta vissa rätter så är det superbt med en cateringfirma. De har stor vana att laga både vegetariskt och veganskt och att utesluta saker som allergiker inte tål. Är det någon som är extremt allergisk kan man erbjuda att cateringfirman pratar direkt med dem. Då får de fram den bästa lösningen för alla parter. Med en lyckad middag kommer bröllopsfesten att bli perfekt!